Vacatures medewerkers en vrijwilligers Gave Veste

Buddy vrijwilligers
We zoeken vrijwilligers die een vriend of vriendin van een vluchteling willen zijn. Dit noemen we een buddy. Dus iemand die regelmatig contact heeft met een vluchteling, hen bezoekt en leuke dingen doet. Vluchtelingen hebben behoefte aan iemand die om hen geeft, die een vriend(in) van hen wil zijn. Bent u de buddy die wij zoeken? Wilt u ons buddy team komen versterken? Klik hierop voor meer informatie en uitleg. We zoeken in elke plaats buddy vrijwilligers. Op dit moment zijn er buddy vrijwilligers in de regio Antwerpen, Gent en Hamelt.

Vrijwilligerscoordinator
We zoeken iemand in de regio Antwerpen die vrijwilligers kan in werken en begeleiden bij hun buddy contacten met vluchtelingen. Bent u degene die we zoeken? Contacteer ons en we zullen u de nodige info sturen.

Brugfiguur EJV kampen
We zoeken een Brugfiguur die ervoor zorg draagd dat kinderen/tieners van vluchtelingen mee kunnen gaan op een EJV kamp, via PR, aanmeldingen van kinderen verwerken en communicatie met EJV, vluchtelingengezinnen en hun buddy(contactpersoon). Vraag naar de exacte vacature omschrijving.  


PR medewerker
We zoeken iemand die kerken contacteert voor een spreekbeurt, presentatie, toerusting of cursus, of infostand. Ook het staan op een Stand van Gave Veste, benaderen van personen binnen ons netwerk en het bekend maken van onze werking Gave Veste op allerlei manieren, kan tot een van uw taken behoren. Informeer naar de mogelijkheden.

Begeleider
We zoeken iemand die voorlichting, cursussen, toerusting en begeleiding kunnen geven. Iemand die plaatselijk werk onder asielzoekers op helpt zetten. Deze begeleider kan zich specialiseren in: het opzetten van vriendschapscontacten tussen gemeenteleden en asielzoekers, Bijbelstudie, kinderwerking, tienerwerking, jongerenwerking, vrouwenwerking en/of mannenwerking. Bijvoorbeeld: Begeleider Jongerenwerk, of Begeleider Vrouwenwerk, etc.
Administratief medewerker
We zijn op zoek naar een administratief medewerker, om mailings te verzorgen, eenvoudige vragen beantwoorden, post te verwerken, adressenbestand te beheren, cursusmappen klaar te maken, telefoon aan te nemen, etc.

Grafisch medewerker
We zoeken een grafisch medewerker, voor het maken van folders, het verzorgen van de lay-out voor nieuwsbrieven, voorkant van cursusmappen en ander opmaakwerk. 


Algemene Informatie bij de vacatures:
Medewerkers van Gave Veste ontvangen geen regulier salaris van de vzw. Alleen gemaakte onkosten worden vergoed. Medewerkers doen het werk bij Gave Veste op vrijwillige basis. Men kan ervoor kiezen om van achterban / vriendenkring / sponsoren te gaan leven, via welke men een loon uitbetaald krijgt. Of men kan een betaalde parttime baan combineren met parttime werk bij Gave Veste. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Interesse in een functie? Informeer via e-mail ernaar of neem contact met ons op. 

   
Copyright © 2018 Gave Veste. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is Free Software vrijgegeven onder de GNU General Public License.